GAPRS.NL gebruiksklare abonnementsvrije magnetische live Gps tracker, iedere 30 seconden update, realtime volgen voor nog geen 20 Eurocent per week.

Een compleet werkende goedkoop door heel Europa te gebruiken realtime gps tracker inclusief simkaart met datategoed voor ca. 3 maanden is al te koop voor 120 Euro.

Aanzetten en u kunt de tracker live volgen, u hoeft niets te installeren of in te stellen, u ziet automatisch iedere 30 seconden de positie van de tracker op uw eigen gratis anonieme Google maps kaart veranderen zonder iets te hoeven doen, alles gaat vanzelf, een computer, tablet of smartphone met internetverbinding is genoeg, volgen gaat met uw internetbrowser.

De GPS TRACKER is een stevig waterdicht doosje met 4 supermagneten waar alles in de tracker zelf ingebouwd zit, er is geen externe GPS antenne en geen externe accu nodig.
Peilzender, GPS Tracker, verstuurt bij verplaatsing iedere 30 seconden per GPRS de locatie. De locatie van de gps tracker is live op uw eigen gratis anonieme Google maps website te bekijken, hier kunt u ook de routehistorie en stopplaatsen van de tracker bekijken tot een jaar terug, deze service is kostenloos.

De kosten: aanschaf 120 Euro, inclusief prepaid simkaart met ca. 3 maanden prepaidtegoed. Hierna 10 Euro per 12 maanden opwaarderen voor een vrijwel onbeperkt aantal kilometers volgen binnen heel Europa + Turkije.

VERDER ZIJN ER GEEN KOSTEN.

U bent welkom om vrijblijvend de tracker te komen bekijken, ik neem de tijd om uit te leggen hoe de tracker werkt en te laten zien hoe simpel de tracker te gebruiken is.

Indien gewenst kunnen er meerdere van uw trackers tegelijk op 1 pagina getoond worden, dit is makkelijk voor bedrijfswagens.
Er is ook een gebruiksvriendelijke gratis app beschikbaar.

Er is nu ook een gps tracker met extra grote accucapaciteit, deze is ca. 7 X 3.5 X 5.5 cm groot en gaat per acculading 2.5 X zo lang mee als de normale gps tracker, prijs 150 Euro compleet.

Realtime GAPRS gps tracker Realtime GAPRS gps trackerFoxware
Willem van Oosten
Berkel en Rodenrijs (ligt tussen Zoetermeer en Rotterdam in)
Bel: 06-51652321
Of vul het mailformulier onderaan deze pagina in.
De Trackers zijn 7 dagen per week op te halen, ook 's avonds.
(verdere adresgegevens bij bestelling)
Verzenden kost 9 Euro per verzekerde zending

Ook buiten kantooruren te bereiken

De gps trackers zijn ook in het weekend en 's avonds in Berkel Rodenrijs af te halen na afspraak via 06-51652321.
Mocht er een vraag zijn of er is een probleem met een tracker dan kunt u ook buiten kantooruren met 06-51652321 bellen, 7 dagen per week en ook 's avonds.

Google maps beeld van een gaprs gpstracker

Realtime gps tracker huren:

U kunt een gebruiksklare realtime gps tracker huren voor een korte termijn of om eenmalig iets uit te zoeken:
De tracker is te volgen op de nederlandstalige Google maps pagina met streetview.
Voor de huur gps trackers klikt u op Gpstrackerhuren.nl Gps trackers te huur voor een zeer voordelige all-in prijs, zo weet u van te voren altijd waar u aan toe bent.


Realtime gps tracker kopen:

Of een gebruiksklare realtime gps tracker kopen:
Voor de koop gps trackers klikt u op Gpstrackert.nl Een abonnementsvrije Gps tracker kost 120 Euro, geen abonnement en het is niet nodig om credits of posities te kopen.
De gekochte realtime gps trackers zijn te volgen via een anonieme engelstalige google maps pagina met straatview.
De enige bijkomende kosten zijn de datakosten aan de mobiele internerprovider voor het verzenden van de posities, dit is in de meeste gevallen enkele centen per dag en enkel als er veel gereden is enkele dubbeltjes.

Zowel de koop- als de huur gps trackers zijn realtime te volgen met iedere 30 seconde een update op de kaart,
de huur gps trackers zijn te volgen via een nederlandstalige webpagina,
de koop gps trackers zijn te volgen via een engelstalige webpagina, ook is er voor de koop gps trackers een gebruikersvriendelijke app beschikbaar.

realtime live gps tracker app scherm

Het historiescherm van de realtime gps tracker app met historiekaart van de gps tracker.

realtime live gps tracker app satellietfoto scherm

Satellietfoto scherm van de realtime gps tracker app.

Geen abonnement

Een kant en klaar werkende gpstracker met geinstalleerde simkaart met datategoed voor minimaal enkele weken kost 120 Euro.
De simkaart is een prepaidkaart met ongeveer 5 Euro datategoed, genoeg voor een paar maanden.
LET OP: de tracker werkt wereldwijd maar met de bijgeleverde sim kaart via GPRS posities versturen buiten Europa of Turkije kan meer kosten dan de hier boven vermelde 2 cent per gereden uur.
Uiteraard kunt u ook een andere prepaid simkaart of simkaart met mobiel internet abonnement gebruiken die voordelig buiten Europa of Turkije werkt.

Spatwaterdicht IP56 Afmetingen en gewicht

Afmetingen 7 X 5 X 3 cm
Gewicht 106 gram
IP 56 spatwaterdicht, makkelijk voor gebruik op een motorfiets.
De gaprs gpstracker is zo klein en licht dat hij makkelijk in uw zak of in een tasje past of ergens anders in verborgen kan worden.
De gaprs gps tracer is ook makkelijk om bijvoorbeeld aan de riem van uw buitenspelende kinderen of huisdieren te bevestigen zodat u live op Google maps kunt zien waar ze zijn.

Zuinig met energie

De tracker gebruikt zeer weinig stroom, hierdoor is deze tracker ook ideaal voor inbouw in een motorfiets. De zender stopt automatisch na 2 minuten met zenden als de beweging stopt. De ingebouwde oplaadbare accu heeft een capaciteit van 2000 mAh is afhankelijk van hoe vaak en hoe lang er gereden wordt, pas na 3 tot 10 dagen leeg. Bij 2 uur rijden per dag gaat de accu ongeveer 5 dagen mee. De tracker wordt geheel compleet geleverd met - thuislader - autolader - spanningsomvormer voor vaste inbouw in auto / motor / scooter / boot / aggregaat / landbouwmachine, de ingangsspanning van de spanningsomvormer is 10 tot 24 volt. Als de tracker aan een externe 12 volt bron, bijvoorbeeld de auto- of motoraccu of een externe batterij, aangesloten wordt, dan raakt de interne accu vrijwel nooit op, de tracker houdt de conditie van de interne accu in de gaten en laadt deze automatisch op zodra en zolang dat nodig is.
Inbouwen is simpel, gewoon de + en de - aansluiten, dat is alles.

Zuinig met datakosten, geen dure SMS en ook geen dure credits kopen.

Omdat de gegevens goedkoop per GPRS verzonden worden zijn de datakosten slechts enkele Euro's per maand. SMS is veel duurder. 1 MB kost prepaid tussen de 10 cent en de 90 cent, 1 keer een positie doorgeven is nog geen 1 kB, er gaan 1000 kB in een MB, dus voor de kosten van 1 MB kan er 1000 keer een positie worden doorgegeven. Bij een verzendinterval van 30 seconden is er dus 1 MB dataverbruik per 8 uur continu rijden, want als de tracker niet meer beweegt dan stopt het verzenden na 2 minuten, in het meest ideale geval dus 10 cent per 8 uur rijden. Een SMS kost altijd nog minimaal 1 cent, 1000 keer een SMS sturen kost 10 Euro.

Waar wordt de gaprs gps tracker zoal voor gebruikt?

De gaprs gps trackers worden voor vele doeleinden ingezet. Om uw bezittingen te beschermen, met een gaprs gps tracker in uw auto, motorfiets, scooter of andere bezittingen zijn deze na diefstal of joyriding makkelijk terug te vinden.
Om personen te volgen, u kunt een tracker in de jaszak van uw kind of ouder doen om te zien waar deze is en is geweest.
Rijden uw bedrijfswagens wel erg veel kilometers, met een gaprs gps tracker bent u er snel achter of deze kilometers bedrijfsmatig gereden worden,
ook krijgt u inzicht in gereden routes naar en de begin- en eindtijden op de klus.
Wilt u weten op welke plaatsen uw partner / collega of concurrent komt?, daar kunt u door middel van de gaprs gps tracker met weinig moeite achter komen.
U wilt weten wat de kinderen met uw auto doen?, met de gaprs gps tracker houdt u controle.
Ook autobedrijven gebruiken de gaprs gps tracker veelvuldig om hun voertuigen tijdens een proefrit live te kunnen volgen.

Geen locaties intikken in website

Geen gedoe met SMSjes waarvan de coordinaten overgetikt moeten worden in een website om de locatie te zien. U logt in op de website en ziet in eeen oogopslag waar de tracker zich op dit moment bevindt, zie de kaarten onderaan deze pagina. Bovendien kunt u tot 3 maanden terugkijken waarbij de locaties als een spoor op de Google Maps kaart aangegeven worden, per locatiepunt is de tijd, snelheid en de richting te zien.

Ook een kijkje op de posities nemen via Google Streetview.

Op de pagina waar de verzonden posities te bekijken zijn kunt u ook rondkijken hoe de omgeving er uit ziet via de echte foto's van Google Streetview,
vooral voor stopplekken kan dat interessant zijn, zo is er op de foto's vaak goed te zien in wat voor omgeving de tracker geweest is.

Wat is er verder nodig?

Niets, de SIM kaart voor internettoegang is al geinstalleerd en geactiveerd. U krijgt een bruikbare zender en het bijbehorende website wachtwoord mee. De zender is IP56 spuitwaterdicht en uitgerust met 4 sterke magneten zodat hij makkelijk en snel stevig aan metalen oppervlakken te bevestigen is.

De locatie coordinaten zijn bovendien, indien gewenst, ook op de ouderwetse manier met uw mobiele telefoon per SMS op te vragen.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen 7 X 5 X 3 cm
Gewicht 106 gram

Helemaal compleet inclusief accu, netlader, auto-aanstekerlader, 12 tot 24 Volts lader voor vaste montage in auto of op motorfiets waarbij de tracker continu aan blijft, CD met gebruiksaanwijzing, nederlandse beknopte snelstarthandleiding en hulp bij het instellen.

Google maps screenhots van uw tracker.

Hieronder enkele screenshots van de gratis google maps website waarop u uw tracker kunt volgen,
Aan het gebruik van onderstaande website zijn geen kosten verbonden, u betaalt enkel aan uw GSM provider voor het verzenden van de posities van de gpstracker,
mogelijk vanaf enkele Eurocenten per dag.
U ontvangt bij uw gpstracker de bijpassende inlogcode en wachtwoord om uw tracker te kunnen volgen.

GAPRS gps tracker kaart West Nederland
De gaprs gps tracker kaart van West Nederland.

GAPRS gps tracker kaart ingezoomd Randstad
Gaprs gps tracker ingezoomd op de randstad

APRS gps tracker kaart verder ingezoomd
gps tracker kaart verder ingezoomd op de A4 bij Rijswijk

Rondlopen op de Haagsche markt, APRS gps tracker kaart ingezoomd op kaart
Met de gps tracker in de binnenzak rondgelopen op de Haagsche markt, verder inzoomen is mogelijk.

Rondlopen op de Haagsche markt, APRS gps tracker kaart ingezoomd op satellietbeeld
satellietbeeld van de Haagsche markt met sporen van de gps tracker, nog verder inzoomen is mogelijk. Rondlopen op de Haagsche markt, APRS gps tracker kaart ingezoomd op satellietbeeld
Rondlopen op de Haagsche markt, APRS gps tracker kaart ingezoomd op satellietbeeld
Rondlopen op de Haagsche markt, APRS gps tracker kaart ingezoomd op satellietbeeld
Rondlopen op de Haagsche markt, APRS gps tracker kaart ingezoomd op satellietbeeld
Rondlopen op de Haagsche markt, APRS gps tracker kaart ingezoomd op satellietbeeld


Mailformulier

Als u een vraag hebt vul hieronder de van toepassing zijnde velden in en druk op de "Verzend vraag" knop, uw bestelling kunt u ook op deze wijze doorgeven.
U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een mail met verdere gegevens en uitleg.
Uw email adres:
Uw vraag (of opmerking)
Uw naam:
Uw woonplaats:
Laatst bijgewerkt op 2 maart 2017.
gps tracker gpstracker kant en klaar live volgen, magneet magneten gps tracker magnetische gpstracker te koop verkoper google maps kaart live update gps tracker goedkoop gprs simkaart SMS vodafone kpn ben telfort gps tracker rotterdam randstad lansingerland barendrecht berkel rodenrijs bergschenhoek willem bleiswijk hoekse waard schiedam vlaardingen gouda oud beijerland west oost voorne spijkenisse hoogvliet ridderkerk binnenmaas waterdicht vlaardingen krimpen capelle aan den ijssel onder auto scooter motor boot van schip alarm terugvinden snel gaprs oosten inbouwen volgen opsporen kind dement bejaarde verdwaald vinden
Gpstracker Berkel en Rodenrijs
magnetische gps tracker
Realtime gps tracker
Gpstracker Randstad
Live gps tracker
magneet gps tracker
gaprs tracker
Gpstracker 's Gravenhage
Gpstracker Zuid Holland
peilzender
Gpstracker Rotterdam
volgzender
Gpstracker Berkel Rodenrijs
Gpstracker Lansingerland
gps tracker
Gpstracker Zoetermeer
Gpstracker Gouda
volgsysteem
Gpstrackert.nl
gps tracer
gprs tracker
Realtime Gpstracker huren
Live Gps tracker te huur
Realtime volgsysteem huren
Live volg systeem te huur